Un dels plànols de Flix fets per l'enginyer militar francès Beaulieu durant la Guerra dels Segadors (1642-1650)

dilluns, 28 de setembre del 2015

Darreres visites al Patrimoni de Flix. Moltes gràcies!.

Vet aquí alguns exemples de qui i com ens visita:

.- Un grupet que es van sorprendre, només coneixien Flix per “certes notícies” i van quedar encantats dient que era un poble molt bonic.

.- Una parella que ens va trobar per internet, altres que són de Mora d’Ebre i Benissanet que havien visitat gairebé tots els espais de la Batalla de l’Ebre i els faltava Flix.

.- Gent de Barcelona que són fans de Xarim Aresté i van voler conèixer Flix!

.- La gent de Terrassa ens van conèixer gràcies a la web Surt de Casa, van dinar al Restaurant l’Ànima, molt bé!

.- De Granollers ens van visitar un grup de gent gran en autobús, no van poder pujar al Castell, esperem que això se solucioni en breu! Van dinar a la Fonda castro i van quedar contents.

.- Una família  de Castellar del Vallès, van fer algunes queixes sobre la web del Comebe, van dinar al Bar Continental molt a gust.
.- Una família  de Vilanova de Bellpuig (Lleida) tots dos treballen amb productes de la terra, són molt aficionats a la cultura de la zona, sobretot de les zones rurals. Decideixen venir a Flix perquè els crida molt l'atenció la reconstrucció del Castell, han passat molt sovint per la C-12 i al veure el canvi decideixen aturar-se i passar-hi el dia. Queden molt contents i fem contacte perquè volen tornar i visitar altres coses.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada